Zoeken naar bij jouw thuis

Uw zoekactie voor bij jouw thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brecht 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Heet en geil...
Welke mannelijke bi(schierige) kerel tot 50 jaar heeft er vandaag overdag zin in een geile sexdate en komt discreet langs bij deze mannelijke bi-kerel (41, 1.79, 77, 17) om samen te genieten van elkaars lichaam en mannelijkheid...  
Poirot 63 jaar Antwerpen - Merksem
Verwennerij
Welke verzorgde man heeft af en toe wat zin in verwennerij. Vind jij het leuk om af en toe gestreeld, gelikt, gepijpt, gerukt, gerimd, ... te worden dan wil ik je daar graag bij helpen want ik vind mijn plezier in het verwennen. Ik (179/70/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker/bottom ingesteld) kan geregeld ontvangen. Hygiëne en discretie zijn van groot belang.  
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen en spuiten
Ben vandaag in leuven. Kort bij het blauwputplein.wie wilt er lekker gepijpt worden en aan zijn ballen gelikt worden.wil jouw warm zaad voelen spuiten en proeven. Sta heet en ben bi.wie kan er afspreken  
Dennis 49 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek man om jou te verwennen bij mij thuis
Wie mag ik masseren en verwennen ? Pijpen rimmen in discretie Slikken kan indien je wenst .niks moet eerlijk bespreekbaar Iemand zin straks ? Geef stats en geen fotogedoe Wie komt !  
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Date
Hey, ik zoek het weekend iemand van max 40 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen en me verplaatsen in de regio Grtjs  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
jan 62 jaar Antwerpen - Boom
Wie wil eens kijken ?
Ben slanke man,heb zin om me een keer naakt te tonen.Wens op bezoek te komen bij rustig en net persoon (die vanzelfsprekend gekleed blijft) die het plezant zou vinden om te kijken. Ik zou het niet erg vinden om betast te worden.We spreken telefonisch af na e-mail.Ik ben vrij na 16 uur.  

Wie wil eens kijken ?
Didier 56 jaar Antwerpen - Aartselaar
Onderwzg
Goed uitziende 50 tiger wil straks even onderweg stoppen om een nette niet rokende man lekker klaar te zuigen. Graag omgekeerd ook. Ik rij russen Bornem en Antwerpen. Neuken mag ook maar met cd en die heb ik niet bij....1m84/74kg/17  

Onderwzg
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
Jan 51 jaar Antwerpen - Herselt
Misschien geile date dit weekend?
Ik kom graag langs bij iemand die de touwtjes in handen neemt. Ik ben een zachte, softe iets wat onderdanige biman. Wil jij mij beveeltjes geven? Ik hou ervan de andere oraal lekker te verwennen, naakt moeten zijn. Wie interesse heeft laat het maar weten.  

Misschien geile date dit weekend?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10